(0)

Hajápolási termékek argánolajjal

Crystal Diamond

Argán és növényi olajokon alapuló prémium kategóriás termék a haj kezelésére. Újjáéleszti a hajat, megszünteti a nyitott hajszálvégeket. Védi a haj színét, használatával elkerülhető a színek tompulása. Mivel UV szűrőt tartalmaz, mind uszodai használatnál, mind strandolásnál megóvja a hajat.

Kiszerelés: 100ml

Crystal Diamond sampon

Speciálisan száraz, töredezett, fény nélküli hajra ajánlott. Táplálja, egészségessé és fényessé teszi a hajat, elősegíti a könnyű kifésülést. Aktív összetevők: argán és makadámia olaj. Nem tartalmaz kőolaj származékot.

Crystal Diamond balzsam

Speciálisan száraz, töredezett, fény nélküli hajra ajánlott. Táplálja, egészségessé és fényessé teszi a hajat, elősegíti a könnyű kifésülést. Aktív összetevők: argán és makadámia olaj. Nem tartalmaz kőolaj származékot. A sampon lemosása után masszírozzuk a hajba majd öblítsük le.

Crystal Diamond mask

Speciálisan száraz, töredezett, fény nélküli hajra ajánlott. Táplálja, egészségessé és fényessé teszi a hajat, elősegíti a könnyű kifésülést. Aktív összetevők: argán és makadámia olaj. Nem tartalmaz kőolaj származékot. Használjuk a sampon után,hagyjuk 5 percig hatni majd bő vízzel mossuk le.

ARUAL- Fodrásztermékek, Hajápolás, Bőrápolás

Kapcsolat

© 2024. All Rights Reserved.

Search