(0)

Prémium hajápolási termékek

Regenerador - hajhullás ellen

Regenerador - hajhullás ellen

Keratinos kezelés - Gyenge, töredezett, erőtlen hajra. Tanácsainkat betartva a Regenerador ARUAL megszünteti a hajhullást, korpásodást és a zsírosodást. A haj erős és egészséges lesz.

Kiszerelés: 8 x 12ml (ampulla)

Regenerálja és erősíti a hajat. Laboratóriumi kísérleteink során- melyekhez a legújabb vizsgálati eredményeket használtuk fel, bebizonyosodott hogy a hajhullást egyfajta „erjedés” eredményezi, mely a hajhagymákban és a faggyúmirigyekben keletkezik. A betegség megfertőzi a szomszédos hajhagymákat és folyamatosan egyre nagyobb területre terjed ki. Az ARUAL REGENERADOR alkalmazása során egyrészt fertőtleníti a hajhagymákat, másrészt azokba bejutva hatóanyagai elősegítik a normális növekedést.

Használata:

A megmosott és megtörölt fejbőrbe masszírozzuk körkörös mozdulatokkal, majd törölközőből turbánt képezünk a fejen, melyet minimum 5 percig rajta hagyunk a melegen tartás érdekében. Ezután a szokásos módon szárítjuk a hajat. Nem kell lemosni.

Ajánlott kúra-szerűen alkalmazni, melynek javasolt időtartama legalább 3 hónapon keresztül, heti 2-3 fejmosás és bedörzsölés. A Regenerador ampullák használata előtt mossuk meg ARUAL Keratin Samponnal a hajat majd a Sampon után használjunk ARUAL Keratin Balzsamot. Tanácsainkat betartva az ARUAL REGENERADOR megszünteti a hajhullást, korpásodást és a zsírosodást. A haj erős és egészséges lesz.

Keratinos kezelés - Gyenge, töredezett, erőtlen hajra
Keratinos kezelés - Gyenge, töredezett, erőtlen hajra

ARUAL- Fodrásztermékek, Hajápolás, Bőrápolás

Kapcsolat

© 2024. All Rights Reserved.

Search